Välkommen till Dyslexia!

Hej på er och varmt välkommna till dyslexia!

Jag tänkte att för att ni ska få en inblick i vem jag är och vad ni kommer få se här på bloggen så kör vi en presentation.

Madelene Lundgren är namnet, 24 år gammal från Växjö. Bor tillsammans med min sambo, vår hund Tindra och katt Ahri i vårt nyköpta hus som vi renoverar och formar efter våra behov med tiden. Jag jobbar framförallt som undersköterska 80% på ett korttidsboende för barn och ungdomar med olika funktionsvarriationer. Men när jag inte är där så driver jag mitt egna företag Swepets of Scandinavia där jag tar fram nytänkande produkter för husdjur. Men det ska ni få reda på mer om en annan dag. Jag själv tycker ju att detta inte räcker med aktiviteter så jag följde min dröm om att bli hundinstruktör och håller kurser i valp och allmänlydnad på växjö brukshundsklubb.

På fritiden gillar jag att förutom att umgås med familj och vänner att skapa med hjälp av olika pyssel och grejer, träna hund och spela innebandy. Men mitt största intresse är helt klart djur och hund speciellt och därför så får ju ändå min bästa vän mest av min tid.

Jag kommer nog att bjuda på ett väldigt blandat flöde, men också väldigt ofiltrerat. Jag vill använda bloggen som ett sätt att ventilera och minnas, Något att titta tillbaka på. Så hoppas att ni vill följa min vardag i stort och smått, i med och motgång för det är så livet ser ut!

Puss och kram//M

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *